24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Ήθελε Ζαχάβι ο Ολυμπιακός, αλλά αυτός προτίμησε τη Μακάμπι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Φερεντσβάρος με 2/2 νίκες και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Οι Πειραιώτες για τη φάση των «16» του Conference League, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία μπορεί να μην δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Ισραήλ, ωστόσο παραμένει μία πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Εράν Ζαχάβι. Ο Ισραηλινός επιθετικός είχε ακουστεί  για τον Ολυμπιακό πριν 2 χρόνια, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις που έκανε στο «one.co.il», ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί με τη Μακάμπι.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Ναι, είναι αλήθεια πως με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, όσο περισσότερο γίνεται. Είναι προφανές πως περιμένω την ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη».

Ο Ζαχάβι είχε παίξει κόντρα στους Πειραιώτες όταν ήταν στην Αϊντχόφεν και είχε σκοράρει δύο φορές στο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη με 4-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό