24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έχω μεγάλη πίστη στις αθλήτριές μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονιστική και απίστευτη η εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών. Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς κόντρα στην Ουγγαρία θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η προπονήτρια της Εθνικής, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της μετά τη νίκη επί της Ιταλίας. Με τις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα της και τις αθλήτριες που έχουν ταξιδέψει στην Ντόχα. Πλέον στόχος είναι τα μετάλλια και η coach Καμμένου ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξία Καμμένου στην ΕΡΤ:

Για το ματς:

«Κάπως έτσι είναι. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ήμασταν απίστευτοι στην επίθεση. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα παλέψουμε για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Τεχνικά πρέπει να κοιτάξουμε και θέματα τακτικής στο παιχνίδι. Έχουμε θέματα να μελετήσουμε. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια».

Για το ότι αυτή η ομάδα αποτελεί το «ξόρκι» του συγκεκριμένου τμήματος:

«Είναι καλές αθλήτριες. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτές, έχουν δείξει ένα κομμάτι, πιστεύω ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό