17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερα είναι στην υγεία του ο αστυνομικός ο οποίος το βράδυ της Κυριακής τραυματίστηκε από κουκουλοφόρο που τον χτύπησε στο κεφάλι με κράνος, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο έξω από το Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την κόρη του, το πρώτο πράγμα που της είπε ο αστυνομικός πατέρας της, ο οποίος έχει πρησμένο πρόσωπο από τα χτυπήματα, ήταν «Ειρήνη έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν». «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του» πρόσθεσε η κόρη του αξιωματικού μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το δεύτερο πρόβλημά του είναι ότι αυτά ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών» πρόσθεσε η ίδια η οποία κατήγγειλε ότι «στείλανε απροστατεύτους πέντε αστυνομικούς έξω από το Ολυμπιον».

Η επίθεση έγινε από άτομο που ήταν σε ομάδα κουκουλοφόρων η οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ομοφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους: Θύμα περιγράφει τις στιγμές που έζησε

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 16 προσαγωγές λίγη ώρα μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους κατά της τρανσοφοβίας, με αφορμή την επίθεση σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία σύλληψη και έτσι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό