23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έχουμε το πρώτο trailer της νέας σειράς για τη ζωή του Karl Lagerfeld

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πρώτη γεύση από τη σειρά που θα διηγηθεί την ιστορία ενός θρύλου.

Γιατί οι σειρές με τη ζωή όλων των μύθων της παγκόσμιας μόδας είναι τόσο δημοφιλείς; Μήπως στην πραγματικότητα θέλουμε να ξέρουμε όλο το παρασκήνιο ή έχει όντως ενδιαφέρον η ζωή ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, γιατί πάντα το κοινό θα θέλει να βλέπει την απομυθοποίηση όλων εκείνων των ανθρώπων που έχουν καλυφθεί με «χρυσόσκονη» -aka διασημότητα-, ενώ από την άλλη μπορεί κανείς εύκολα να ενώσει τα κομμάτια της ζωής κάποιου και να καταλάβει λίγο καλύτερα την έμπνευση και την πορεία του έργου του.

Scandi chic: Οι καλύτερες street style ιδέες για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στη πόλη

1987. (AP Photo/Roland Weihrauch)

Christian Dior, Coco Chanel, Cristobal Balenciaga, Halston και τώρα Karl Lagerfeld. Η σειρά του Kaiser της παγκόσμιας μόδας έφθασε και η Disney Plus αποφάσισε να δημιουργήσει μία mini series λίγων μόνο επεισοδίων γύρω από τη ζωή του Karl Lagerfeld λίγα μόλις χρόνια μετά το θάνατό του. Εκκεντρικός, ιδιοφυής, ταλαντούχος και ανατρεπτικός είχε την ιδιότητα να μεταμορφώνει τους οίκους από τους οποίους πέρασε και να ξεσηκώνεο το κοινό των 80s με τις δημιουργίες του. Τι δεν ξέρουμε, όμως, για τον μεγάλο Kaiser, δηλαδή τον Γερμανό αυτοκράτορα της μόδας;

Δερμάτινο μπουφάν: Τα 4 σχέδια που πρωταγωνιστούν τώρα στο street style

2013 (AP Photo/Tony Gutierrez, File)

To πρώτο trailer της νέας σειράς για τον Karl Lagerfeld είναι εδώ.

Μόλις πριν λίγες ώρες η Disney Plus δημοσίευσε το πρώτο trailer της σειράς με τίτλο «Becoming Karl Lagerfeld», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

(AP Photo/Jens Meyer)

2020 The Associated Press. All rights reserved.

Μεταφερόμαστε στο 1972. Ο Lagerfeld, τριάντα οκτώ ετών τότε, είναι ένας ελάχιστα γνωστός σχεδιαστής μόδας μέσα σε μια δεκαετία που η μόδα ανοίγει τα φτερά της και γίνεται πλέον η luxury απόλαυση όλων. Η σειρά παρακολουθεί τον ανταγωνισμό του με τον Yves Saint Laurent και τον Pierre Bergé, τον επικεφαλής του κορυφαίου brand της περιόδου. Και έτσι, ξεκινά η ιστορία του «Becoming Karl Lagerfeld». Ένας άνθρωπος γεμάτος φιλοδοξίες, ταλέντο, που συνεχίζει ακούραστα το κυνήγι του για αναγνώριση.

Δείτε το trailer:

Ο Daniel Bruehl έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι πρώτες εικόνες από το trailer μας δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του styling, με τον ηθοποιό να εμφανίζεται με το signature χτένισμα του σχεδιαστή, τα εμβληματικά κοστούμια του και τα δερμάτινα γάντια με τα κομμένα δάχτυλα που συνήθιζε να φοράει μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Courtesy: DISNEY PLUS

Στη σειρά θα δούμε όλες τις σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν από τη ζωή του, τους συνεργάτες αλλά και τους «εχθρούς» του. Είναι σίγουρα μια πολλά υποσχόμενη σειρά που θα περιμένει το fashion κοινό και όχι μόνο.

1992 Spring/Summer Chanel show (AP Photo/Lionel Cironneau)

Chanel’s Spring-Summer Haute Couture collection 1984. (AP Photo/Jacques Langevin)

Carla Fendi, o Karl Lagerfeld και ο  Maxwell Rabb, 1985. (AP Photo/Massimo Sambucetti)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό