18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Έχουμε πρόβλημα» στον οικισμό Λουτρό- Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη, όπου ολόκληρη η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δίνουν για δεύτερο 24ωρο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Το πρωί υπήρχε μια αισιοδοξία, αλλά η κατάσταση του καιρού άλλαξε με τους ανέμους να ενισχύονται μετατρέποντας τις εστίες που σιγόκαιαν σε πύρινα μέτωπα. Όπως επιβεβαιώσε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, μιλώντας στο Naftemporiki.gr, οι φλόγες είναι εκτός ελέγχου και οι αναζωπυρώσεις συνεχείς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός έκανε λόγο για μια πυρκαγιά «τροφοδοτούμενη από τον αέρα» που δύσκολα θα σβήσει σήμερα. Όπως είπε, το ενεργό μέτωπο είναι ανάμεσα στον οικισμό Λουτρό και τον οικισμό Λουτρά Τραϊανούπολης. «Εκεί έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, η κατάσταση στη δυτική άκρη του μετώπου προς Αγνάντια αλλά και νότια προς Νίψα είναι «λίγο πιο ελεγχόμενη».

Άνοιξε ένα τμήμα της Εγνατίας- Κλειστή η Παλιά εθνική οδός Αλεξανδρούπολης- Φερών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε ότι, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο μεταξύ έχει κλείσει η παλιά εθνική οδός Αλεξανδρούπολης- Φερών, στο ύψος του αεροδρομίου, γιατί στην περιοχή των ιαματικών πηγών Τραϊανούπολης υπάρχουν πυκνοί καπνοί και δεν επιτρέπουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό