26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Έχουμε δυνατά κορμιά για να σταματήσουμε τη Ρεάλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Flash.gr, για το παιχνίδι του Final Four της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός, είναι έτοιμος να πέσει στην «μάχη» κόντρα στην «Βασίλισσα»  (24/05, 22:00, Novasports Prime) και θέλει να πάρει μονάχα την νίκη για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και να πανηγυρίσει το τρόπαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται για τρίτη διαδοχική χρονιά, σε Final Four και θέλουν να είναι και η…. φαρμακερή.

Ο Έλληνας γκαρντ σε δηλώσεις του στο Flash.gr ρωτήθηκε για τον περσινό (2023) χαμένο τελικό κόντρα στην Ρεάλ και αν αυτό το παιχνίδι είναι μια άτυπη ρεβάνς, αλλά όπως ο ίδιος εξήγησε αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ότι έγινε πέρσι στα ματς με την Ρεάλ ανήκουν στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά.»

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή, συνάντησε πλήθος οπαδών κατά την αναχώρησή της από το γήπεδό όπου βρισκόταν για την καθιερωμένη προπόνησή, και εκεί έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, ενώ εκείνοι τους «ντόπαραν» με φωνές και συνθήματα ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού.

Ο  Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης  στις 24/05, 22:00 Novasports Prime, ενώ τρεις ώρες πριν 24/05, 19:00, NOVASPORTS Prime, την αρχή θα κάνει ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε και στόχο φυσικά έχει μονάχα την νίκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό