18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, δεν βλέπεις;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη γυναικοκτονία που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η 28χρονη Κυριακή ξεψύχησε μπροστά από το ΑΤ από τις μαχαιριές που δέχθηκε από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της. Αμέσως μετά το έγκλημα, στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί αστυνομικοί καθώς και μία γυναίκα φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή όπου είναι το ΑΤ.

To Mega παρουσίασε ηχητικά ντοκουμέντα από το διάλογο της φαρμακοποιού, που βρέθηκε στο σημείο, μαζί με αστυνομικούς:

Φαρμακοποιός: Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό.Αξιωματικός υπηρεσίας: Δεν έχει σφυγμό;Φαρμακοποιός: Ναι.Αξιωματικός Υπηρεσίας: Πέθανε;Αστυνομικός ΔΙΑΣ: Γάζα αιμοστατική θέλουμε.Αστυνομικός: Ο άλλος είναι ζωντανός ακόμα.Αξιωματικός Υπηρεσίας: Αφού δεν έχει, πέθανε;Αστυνομικός: Γάζα αιμοστατική.Φαρμακοποιός: Και να υπάρχει είναι τόσο αδύναμο. Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, δεν βλέπεις;(Ακούγεται το κλάμα της αξιωματικού υπηρεσίας).

Σε άλλο ηχητικό ακούγεται ο φύλακας να δίνει τις πρώτες εξηγήσεις στους συναδέλφους του που φτάνουν από την Άμεση Δράση.

Αστυνομικός: Ήταν μέσα σε αυτό το μαγαζί;Φύλακας: Όχι, όχι. Στο τμήμα είχαν πάει.Αστυνομικός: Είχαν ανέβει επάνω;Φύλακας: Είχαν ανέβει πιο νωρίς. Και μετά κατέβηκαν εδώ.Αστυνομικός: Εδώ μπροστά;Φύλακας: Εδώ έξω. Και ξαφνικά βλέπω το άλλο το παιδί…Αστυνομικός: Μιλάει;Φύλακας: Ε;Αστυνομικός: Το παιδί που μίλαγε;Φύλακας: Το άλλο το παιδί, πού είναι το παιδί;Αστυνομικός: Τον πήρανε επάνω.Φύλακας: Πριν καταλάβουμε το είχε γίνει… Κάτι είχε μαχαίρι, τι έχει…Αστυνομικός: Το παιδί το πήρατε πάνω τον μάρτυρα;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό