16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έχει σήμερα γενέθλια! Όλα όσα ξέρουμε για εκείνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια ηθοποιός την οποία τα τελευταία χρόνια το κοινό ακολουθεί πιστά και λατρεύει να την απολαμβάνει στους ρόλους που αναλαμβάνει.

Ταλαντούχα ηθοποιός, γοητευτική γυναίκα και πάντα απίστευτα σαγηνευτική οταν την ακούς να μιλά, η Κατερίνα Διδασκάλου έχει σήμερα γενέθλια και εμεις θελήσαμε να θυμηθούμε όσα γνωρίζουμε για εκείνη. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου του 1960 αλλά στη συνέχεια μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αφού o πατέρας της, υπήρξε ανώτερος δικαστικός και έπαιρνε μεταθέσεις.

Μετά το λύκειο έκανε σπουδές στην Φιλοσοφική Αθηνών και παράλληλα στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε με άριστα. Λίγο αργότερα, πήρε υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση και έτσι κατάφερε να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική στη Νέα Υόρκη.

Επαγγελματική πορεία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η μικρή οθόνη δεν άργησε να την ερωτευτεί, αφού από τον πρώτο της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Ο Κίτρινος φάκελος», ξεχώρισε για το ταλέντο της, την υπέροχη φωνή της και το έντονο βλέμμα της.

Ακολούθησαν πολλοί ρόλοι στην τηλεόραση αλλά και το θέατρο. Η στιγμή, όμως, που το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε ακόμα πιο πολύ και την έβαλε στην καθημερινότητα του ήρθε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019: η Μυρσινη Σεβαστού απο τις «Άγριες Μέλισσες», μπήκε στη ζωη μας και έγινε η γυναίκα που λάτρευε να αγαπά το τηλεοπτικό κοινό στην prime time της ελληνικής τηλεόρασης.  

Μια άλλη σημαντική στιγμή στην πορεία της ήταν όταν υπήρξε για δυο φορές πρωθιέρεια στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας: η πρώτη το 1984 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και η δεύτερη το 1988 στην Σεούλ. 

Προσωπική ζωή

Στην προσωπική της ζωη, η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια περήφανη μητέρα αφού έχει 3 παιδιά συνολικά: 2 κόρες από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο από τον δεύτερο. Η ομοιότητα μάλιστα με τις κόρες της είναι άκρως εντυπωσιακή.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: η αγαπημένη ηθοποιός έχει γίνει 3 φορές γιαγιά από την μία της κόρη και είχε μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό