23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έχει μαζέψει κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενο μου live»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef»

Στο ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου εναντίον του απάντησε ο Light μετά τα σχόλια στο live του Fame Story, αλλά και τους χαρακτηρισμούς του τράπερ για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για να ερμηνεύσει διαγωνιζόμενη, το οποίο αποκάλεσε «απολίθωμα».

«Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατ…νε τώρα;» ανέφερε έξαλλος μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ στο κανάλι επικοινωνίας που διατηρεί με το κοινό του στο instagram, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί, την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό», απάντησε ο Light σε ηχητικό μήνυμα, το οποίο κυκλοφόρησε και στο Tik Tok.

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό