21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έχει γυρίσει ο διακόπτης με τον Γκαρέκα, ρίσκο με το 2.62

Ειδήσεις Ελλάδα

BET CORNER

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
30.03.2023 | 16:31

Ο Ρικάρντο Γκαρέκα
2023 RAUL MARTINEZ /POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Βελτιώνεται το κλίμα στη Βέλες με την έλευση του Γκαρέκα, η οποία δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην τρίτη Ντιφένσα. Ποντάρισμα στο 2.62.

Η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα επιστρέφει δυναμικά μετά το break των Εθνικών ομάδων. Τα ξημερώματα (02:00) για την ένατη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες διεξάγεται ένα αμφίρροπο ματς όπως καταδεικνύεται από το σετ τιμών. Η Ντιφένσα Χουστίσια κοντράρεται με τη Βέλες. Στην τρίτη θέση η γηπεδούχος με 14 βαθμούς αι στο -4 απ΄ την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ, στη δέκατη θέση η Βέλες με 12 βαθμούς ύστερα από οκτώ αγωνιστικές.

Η αύρα του Ρικάρντο Γκαρέκα δείχνει να πιάνει τόπο με το καλημέρα για τη Βέλες. Με τον Μεδίνα η ομάδα δεν έστρωσε ποτέ και κυρίως δεν αφομοίωσε τη φιλοσοφία του. Ο Γκαρέκα έδωσε τα διαπιστευτήριά του με την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην Εθνική Περού, αρνήθηκε πρόταση της Ομοσπονδίας του Εκουαδόρ για αυτό το πόστο, ενώ γνωρίζει πλήρως τις απαιτήσεις του πάγκου, έχει γνώση της κατάστασης. Ο κόσμος είδε διαφορετική όρεξη από τους παίκτες, ενώ υπέταξε την προηγούμενη αγωνιστική τη Σεντράλ Κόρδοβα 4-0 κάνοντας μια γεμάτη εμφάνιση εντός έδρας. Είναι ξεκάθαρα στα πάνω της η ομάδα.

Η Ντιφένσα είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά κάπου πάει να χάσει την πλοκή. Δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, τρέχει ρεκόρ 0-2-1 και στο τελευταίο ματς έχασε από τη Πλατένσε σ’ ένα ματς που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ. Θα πάει με αλλαγές και δοκιμές λογικά απόψε. Ακολουθεί ματς στην Κολομβία για την πρεμιέρα των ομίλων του Copa Sudamericana και τα μυαλό των παικτών λίγο πολύ θα τρέχει και σ’ αυτή τη σημαντική πρεμιέρα. Είναι σημαντικό ματς για τα δεδομένα του συλλόγου αυτό με τη Μιγιονάριος. Η Ντιφένσα δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι τελευταία, έχει πέσει και η απόδοσή της, την ίδια ώρα η Βέλες με τον Γκαρέκα ανεβαίνει. Στο 2.62 στη Stoiximan το διπλό, τσιμπημένο, έχει αξία.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό