18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Έχει αποσυρθεί η διάταξη που προσφέρει ασυλία στα μέλη της Ομοσπονδίας’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΠΟ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
02.08.2023 | 16:46

Τα γραφεία της ΕΠΟ | Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ η διάταξη που προσφέρει ασυλία στα μέλη της ομοσπονδίας και ήταν ένας από τους λόγους για την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας έχει αποσυρθεί.

Η σχετική διάταξη που θα έδινε ασυλία στα μέλη της ομοσπονδίας της ΕΠΟ και ήταν ένας από τους λόγους της επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη διάρκεια της Τετάρτης είχε αποσυρθεί από τον πρόεδρο της ομοπονδίας, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της ΕΕΠ.

Η επίσημη θέση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Σε σχέση με τα αναφερόμενα στην επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για “την επιχειρούμενη παρέμβαση στον Κώδικα Δεοντολογίας (αρ. 2 παρ. 2), που επιχειρεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν «εργαζόμενους» ομάδων, ενώσεων ή της ΕΠΟ», γνωστοποιείται ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό