20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έχεις PS5; Δικαιούσαι 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Apple Music

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του PS5 μπορούν πλέον να εξαργυρώσουν έξι μήνες δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία Apple Music. Όπως φαίνεται, η Apple προσφέρει αυτό το προνόμιο προκειμένου να προωθήσει την υπηρεσία streaming μουσικής της εταιρείας στην πλατφόρμα της Sony.

Σύμφωνα με τη Sony, η προσφορά ισχύει για νέους και παλιούς συνδρομητές. Όσοι, πάντως, είχαν εγγραφεί στο Apple Music στο παρελθόν αλλά διέκοψαν τη συνδρομή τους, δικαιούνται να λάβουν πέντε μήνες δωρεάν συνδρομής, ενώ όσοι είναι ενεργοί συνδρομητές δεν δικαιούνται την προσφορά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το προνόμιο σε οποιοδήποτε μοντέλο PS5, συμπεριλαμβανομένων των original PS5 και PS5 Digital, καθώς και του πρόσφατα λανσαρισμένου PS5 Slim. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Για να αξιοποιήσετε την προσφορά, κατεβάστε την εφαρμογή Apple Music στο PS5 και συνδεθείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας από εκεί. Μόλις πάρετε την προσφορά, η Sony αναφέρει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια, όλα χωρίς διαφημίσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να συνεχιστεί η συνδρομή.

Η προσφορά ισχύει κανονικά για Ελλάδα και Κύπρο.

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό