23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έχασε 1,5 εκατ. ευρώ», απίστευτη μαρτυρία για τα «φρουτάκια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτες μαρτυρίες για τεράστια ποσά, που φέρεται να έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – «Ο Άλλος Άνθρωπος» σε τυχερά παιχνίδια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στον Alpha παρουσιάστηκε την Τρίτη (30/01) ένα ρεπορτάζ που εμφανίζει τον κ. Πολυχρονόπουλο να είναι «βαρύς» παίκτης σε κατάστημα με «φρουτάκια» στα νότια προάστια, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ένας θαμώνας.

Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» φέρεται να πήγαινε τακτικά σε ένα μικρό «καζίνο» στη Γλυφάδα. «Κάθε μέρα ήταν εδώ. Ερχόταν με ένα τζιπ και με ένα άτομο αλβανικής καταγωγής», αναφέρθηκε σε μια μαρτυρία.

Θαμώνας υποστήριξε: «Καθημερινά τον έβλεπα. Ερχόταν εδώ, από το 2012. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μια ξανθιά. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος.

Κουνιάδος του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου»: «Δεν τα πιστεύω – Αποκλείεται να έπαιξε τόσα λεφτά»

Στο μεταξύ, ο κουνιάδος του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», αλλά και ο αδελφός του κουνιάδου, μίλησαν για τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται από την αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων.

«Ακούω κάτι πράγματα που δεν τα πιστεύω. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον είχα για τέτοιον. Ο άνθρωπος είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Αυτός έχει δώσει και το παντελόνι του σε άστεγο και γιατί του ανθρώπου του το κλέψανε το βράδυ που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο. Τι να πω; Δεν ξέρω. Εγώ τα έχω χάσει. Μου ήρθε ένα κάποιο χαρτί», ανέφερε στο Mega ο κουνιάδος του «Άλλου Ανθρώπου».

Στην ερώτηση τι ήταν αυτό το χαρτί, ο συγγενής του κ. Πολυχρονόπουλου απαντά: «Ότι έχει ποινικές διώξεις και τέτοια, έχουνε για 600.000 ευρώ και κάτι τέτοια. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τα αυτά τα πράγματα. Τώρα τι έκανε ο άνθρωπος από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Εντάξει το να έχει ένας μια “αρρώστια” να πάει να παίξει λίγο τζόγο αυτό δεν βλάπτει. Αλλά να έπαιξε τόσα λεφτά αποκλείεται. Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα. Όλοι έχουμε το χόμπι μας. Δεν ξέρω αν έπαιζε λέω, αν είχε κανένα χόμπι και έπαιζε. Εγώ δεν το νομίζω. Δεν το πιστεύω δηλαδή, εγώ όσα χρόνια τον ξέρω, τέτοιος άνθρωπος δεν ήταν».

«Τον έχουν βάλει μπροστά και τον “πυροβολάνε”. Ο κόσμος δεν χρωστάει να κάνει και καλό. Μπορεί να έχει εχθρούς. Εγώ βάζω το χέρι μου στην φωτιά». «Ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε φορολογική δήλωση, κάποια στιγμή είχε ένα θέμα και μου λέει: “Θέλω τον αριθμό της κάρτας σου γιατί έχω ένα θέμα, να βάλω κάτι χρήματα γιατί πρέπει να στείλω στην Τουρκία επτά νταλίκες πράγματα και θα χαλάσουν αν καθυστερήσω”. Και του έβαλαν του ανθρώπου κάτι χρήματα».

«Εγώ επειδή του έχω εμπιστοσύνη και είμαστε και συγγενείς και όλος ο κόσμος του έχει εμπιστοσύνη, είπα να τον εξυπηρετήσω τον άνθρωπο και έβαλαν κάποια χρήματα. Με πήρε εμένα η τράπεζα τηλέφωνο γιατί εγώ δουλεύω στο Δήμο και δεν μπορούσα να τα δικαιολογήσω. Ήταν πολλά, κάποια χρήματα παραπάνω. Λέω: “Ρε παιδιά, αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά μου είναι για τον “Άλλο Άνθρωπο” γιατί μαζεύει να στείλει”, μου λένε: “μπορούμε να έχουμε επικοινωνία με τον άνθρωπο αυτό;”, λέω: “πολύ ευχαρίστως”. Τους δίνω το τηλέφωνο του, μιλήσανε και μετά από τέσσερις ημέρες με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα να πάω να πάρω τα χρήματα, να του τα δώσω και αυτό έκανα», είπε.

«Έκανα μία κίνηση να βοηθήσω έναν άνθρωπο»

Ο κουνιάδος του κ. Πολυχρονόπουλου πρόσθεσε: «Τα πήγα κατευθείαν στην βάση τους. Του τα παρέδωσα γιατί δεν θέλω να έχω ξένα χρήματα πάνω μου και έφυγα σαν κύριος και άλλαξα και την κάρτα μου από την τράπεζα και έφυγα και πήγα σε άλλη. Αυτή την έκοψα, τέρμα την ακύρωσα… Να είναι κανένας χρόνος; Από τον καιρό που ήταν αυτό με την Τουρκία, μόλις πήρα τα χρήματα και τα έδωσα σταμάτησα και την κάρτα. Ούτε στο πολύ χρήμα έχω μάθει, ούτε και στην καλοπέραση. Έκανα μία κίνηση να βοηθήσω έναν άνθρωπο, από εκεί και πέρα τέρμα, τελείωσε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό σταμάτησα. Τον βοήθησα τον άνθρωπο γιατί εκείνη την ώρα χανόταν».

Η εκπομπή «Live News» επικοινώνησε και με τον αδερφό του κουνιάδου του Κώστα Πολυχρονόπουλου, όπου εξέφρασε την άποψή του λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι έχει σχέση ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας με τον τζόγο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση, τίποτα αυτό. Του είχαν πάρει μάλλον την κάρτα και μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει και τον έχουν μπλέξει. Αυτός δεν έχει ούτε λεφτά να πάρει τσιγάρα. Στον Δήμο δουλεύει, μόνιμος. Πρέπει να έχει 30 χρόνια στον Δήμο. Θέματα με τον τζόγο που τον κατηγορούν; Αυτός δεν είναι, δεν έχει τέτοια σχέση. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τζόγο αυτός; Μπα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό