20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ο Ατρόμητος, βαθμό σωτηρίας για τους «Γιαννιώτες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήταν από την πλευρά των φιλοξενούμενων μόλις στο 10’ με τον Παμλίδη να βρίσκει με πολύ ωραία πάσα τον Ριένστρα αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία του Τσιντώτα. Οι «Γιαννιώτες» συνέχισαν την υψηλή πίεση στα καρέ του Ατρομήτου με ένα σουτ του Σόρια μετά από πάσα του Παμλίδη ο δεξιός μπακ σούταρε και η μπάλα πήγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 34’ μετά από όμορφο συνδυασμό του Ροσέρο και του Μπαλάν ,ο Παμλίδης σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο πορτιέρε των γηπεδούχων ήταν στην θέση του, για να αποκρούσει και αυτό το σουτ. Στο 40’ ο Ατρόμητος έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία του για το πρώτο ημίχρονο, με τον Ρομπάιγ να βρίσκει τον Βέργο στην μικρή περιοχή, αλλά ο Έλληνας επιθετικός να αστοχεί, με τον Κλέιμαν να κάνει καίρια επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά με ένα σουτ του Καμαρά στο 54’ το οποίο πέρασε ξυστά έξω. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχασε διπλή ευκαιρία στο 57’ και στο 58’ με τον Καμαρά να χάνει την πρώτη ευκαιρία και τον Ρομπάιγ να σουτάρει μετά εκτός περιοχής με τον Ισραηλινό κίπερ του ΠΑΣ να αποκρούει με υπερένταση. Στο 64’ έρχεται η λύτρωση για τους γηπεδούχους μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΠΑΣ, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων άθελά του έστρωσε την μπάλα στο Ρομπάιγ κι εκείνος με ένα απλό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 1-0.

Στο 81’ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ασεβέδο και ο Τσαούσης απέκρουσε πάνω στην γραμμή και κράτησε τους «Γιαννιώτες» μέσα στο παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά από την σημαντική ευκαιρία του Ατρομήτου, ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα στο οποίο υπέπεσε ο Ντε Μποκ στον Λέο Μπαπτίστ.

Στο 87’ ο Εραμούσπε «εκτέλεσε» από τα έντεκα βήματα τον Τσιντώτα και έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι. Στο 90+2 οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να ανατρέψουν το σκορ μετά από σέντρα του Σόρια όπου βρήκε τον Μπαπτίστ, ο οποίος με τη σειρά του πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό