16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Έχασα μία σημαντική εικόνα του πατέρα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μικρότερη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζιανίνα, έπεσε θύμα κλοπής, καθώς την πήρανε το κινητό στην Αργεντινή. Το θέμα για την ίδια, δεν είναι ότι έχασε τη συσκευή, αλλά το ότι έχασε «τα πάντα», μιας και δεν είχε κανέναν κωδικό της αποθηκευμένο. Το μεγαλύτερο ζήτημα για την ίδια, είναι ότι μέσα στα αρχεία του κινητού της, είχε μια εικόνα του πατέρα της και κάποια αυτοκόλλητα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η ίδια, έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω social media και έγραψε ότι ελπίζει να πουλήσουν τις φωτογραφίες αυτή που πήραν το κινητό και να τις αξιοποιήσουν (με το χρηματικό ποσό που θα λάβουν). Ο Μαραντόνα είναι για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και στην Αργεντινή τον λατρεύουν σαν θεό. Κάθε τι που αφορά τον ίδιο, έχει μεγάλη αξία και αυτός είναι και ο λόγος που έκλεψαν το κινητό της Τζιανίνα, μήπως βρουν κάποιο αρχείο-αξίας.

Δείτε το ποστάρισμα της Τζιανίνα:

«Μου έκλεψαν το κινητό την Τρίτη και έχασα τα πάντα γιατί δεν θυμάμαι κωδικό πρόσβασης. Κανένα! Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι να χάσω τη φωτογραφία του πατέρα μου, τη φωτογραφία 4×4 της Μπέντζα και τα αυτοκόλλητα που είχα στη θήκη. Ελπίζω να το πουλήσουν και να τους εξυπηρετήσει περισσότερο από μένα. Είμαι ακόμα χωρίς WhatsApp και χωρίς αριθμό τηλεφώνου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό