18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έφυγε κυνηγημένος από την Μπάγερν και τώρα παίζει τ’ όνομά του για αντί-Τούχελ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο χάθηκε για την Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να παραμείνει στην Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν. Η Μπάγερ επί της ουσίας έχει κατακτήσει την Bundesliga και εκτός ότι άφησε τους Βαυαρούς χωρίς τροπαίο τους έχει αναγκάσει να μπουν βαθιά στην αγορά για νέο προπονητή.

Σαφώς η Μπάγερν δεν είχε βασίσει τη… ζωή της στον Αλόνσο και οι άνθρωποί της δημιουργήσουν μια λίστα με πιθανούς αντί-Τούχελ. Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι για παράδειγμα βρίσκεται στη shortlist, ενώ εντύπωση προκαλεί ένα άλλο όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Επιστροφή Νάγκελσμαν

Γράφτηκε λοιπόν στον γερμανικό Τύπο πως η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Ο νεαρός τεχνικός που θα οδηγήσει την Γερμανία στο Euro 2024 θέλει να δουλέψει εκ νέου σε σύλλογο. Μέσω δηλώσεών του είχε πει πως βασική του επιθυμία είναι να έχει βρει ομάδα ιδανικά πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Νάγκελσμαν, πάντως, ήταν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αλλά η σχέση δεν πήγε ιδιαίτερα καλά με τις δύο πλευρές να χωρίζουν ξαφνικά μεσούσης της σεζόν. Μάλιστα, ο Γερμανός φημολογείται πως έμαθε για την απόλυσή του μέσω των μίντια ενώ βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο και έκανε σκι.

Τώρα, βέβαια, εάν οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν αλλάξει και υπάρχει πράγματι η πιθανότητα της επιστροφής ου στον βαυαρικό πάγκο θα μιλάμε για τεράστια ανατροπή δεδομένων. Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν τελευταία ακούγεται και ως υποψήφιος διάδοχος του Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό