24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Έφυγε» από τη ζωή 31χρονος στο ματς με την Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη επικρατεί στην ΑΕΚ, μετά και την είδηση ο 31χρονος Κωνσταντίνος Δημόπουλος απεβίωσε την Κυριακή (18/02), ενώ βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Κηφισιά. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα επικράτησαν με 3-0, αλλά ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε μέρος πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο οπαδός της «Ένωσης» αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος, σε ένα περιστατικό που έλαβε μέρος πριν καν ανοίξουν οι θύρες, σε ακτίνα τουλάχιστον 200 μέτρα μακριά από την OPAP Arena. Η ΑΕΚ, που διαθέτει μεγάλο αριθμό διασωστών, με το που έγινε γνωστό, έσπευσαν να βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Ο 31χρονος αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου ο γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε να τον διατηρήσουν στη ζωή. Εκείνος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, ενώ είχε σπουδάσει στο ΔΠΘ. 

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο μεγάλη από μικρή ηλικία, καθώς έπαιζε απ’ όταν ήταν παιδάκι. Η θέση στην οποία αγωνιζόταν ήταν αυτή του τερματοφύλακα, τη στιγμή που παράλληλα είχε «στεφθεί» πρωταθλητής τρεις φορές σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο. Μία επιφάνεια την οποία όλοι γνωρίζουμε πως είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο το να παίξει κανείς και προφανώς το καθιστά ως ένα μεγάλο επίτευγμα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό