20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έφτασε μέχρι τον πλανήτη… Άρη για να απαντήσει στον Ζοσέ Μουρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λάτσιο πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα με 1-0, είδε τον Χρήστο Μανδά να φοράει για πρώτη φορά φανέλα βασικού και να… κατεβάζει ρολά και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το γκολ που έκρινε τον προημιτελικό ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματία Τζακάνι στο 51ο λεπτό και ο Ζοσέ Μουρίνιο φυσικά εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση του διαιτητή.

«Απόψε χάσαμε από ένα πέναλτι του VAR. Δεν το έδωσε ο διαιτητής στα τρία μέτρα αλλά μέσω του », ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός. Έτσι, οι «λατσιάλι» αποφάσισαν να τοποθετούν για τη φάση του πέναλτι και το μαρκάρισμα του Ντιν Χάισεν πάνω στον Τάτι Καστεγιάνος με μία δημοσίευση στο Twitter.

«Αυτό είναι πέναλτι ακόμη και στον Άρη», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα, με τη φωτογραφία να δίνει την επίμαχη φάση των δύο ποδοσφαιριστών. Το background της ωστόσο δεν είχε το χορτάρι του «Ολίμπικο», αλλά την επιφάνεια στον… πλανήτη Άρη!

Όλα όσα έκανε ο Χρήστος Μανδάς

Ο Χρήστος Μανδάς πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στη Λάτσιο και κατάφερε να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση. Διατήρησε ανέπαφη την εστία του και συνέβαλλε τα μέγιστα στο να έρθει η πρόκριση στους «4», με μία εκπληκτική διπλή επέμβαση στο 87ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0.

«Έδειξε αρκετά πράγματα στην προπόνηση. Έπρεπε να τον δούμε σε ένα πραγματικό παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά», σχολίασε ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι. «Είναι ένα ”golden boy”, που δουλεύει πολύ σκληρά και ζει για το ποδόσφαιρο», είπε ο Ματία Τζακάνι. Επιπλέον, το πρωτοσέλιδο της «Corriere Dello Sport» ανέγραφε: «Ο Μανδάς ήταν σούπερ», ενώ ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός της Serie A στο Twitter έκανε αναφορά στο όνομα του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό