14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision η Μαρίνα Σάττι

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 9 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι δηλώνει έτοιμη να καταπλήξει με το «Ζάρι» της και όπως αναφέρθηκε στον Alpha, η εικόνα του μονοπλάνου στην Ελληνίδα εκπρόσωπο έχει κλειδώσει αλλά μια νέα λεπτομέρεια διέρρευσε.

Όπως έγινε γνωστό, για το videowall που θα υπάρχει πίσω από τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της «Το μόνο που έχει ακουστεί είναι αυτό το μονοπλάνο. Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό θα είναι και στα τρία λεπτά. Όχι, θα είναι περίπου στα δύο λεπτά. Μετά αλλάζει γίνεται ένα εντυπωσιακό πράγμα και θα φανεί όλη η σκηνή και όλος ο κόσμος. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν αντικατοπτρισμός, αλλά θα δούμε το πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι σε γιγαντοοθόνες».

Όσον αφορά στα ρούχα που πρόκειται να φορέσει επί σκηνής αναφέρεται ότι «Θα βγουν τα μαντήλια, αλλά πρέπει να δούμε για το χρώμα, γιατί έχει αλλάξει και το φόρεμα της Μαρίνας Σάττι. Και θα δούμε σε κύκλο τον παλιό παραδοσιακό χορό, αυτόν που χορεύουμε εμείς οι Έλληνες και αρέσει στο εξωτερικό, κάτι σαν τσάμικο».

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Υπενθυμίζεται ότι, τις προάλλες, η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο 95.1» εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο κοστούμι που θα φορέσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα το σόου.

«Θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στη συνέντευξη τύπου, είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ, προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα ‘κει θα πάμε κι ως δια μαγείας, εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα κι είναι τρομεροί οι σχεδιαστές κι η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό