15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έτσι θα είναι το νέο Nissan X-Trail

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας ως βάση τις εικόνες του νέου X-Trail, που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες μέσω του γραφείου ευρεσιτεχνίας και πατεντών της Βραζιλίας, το ρώσικο Kolesa ετοίμασε δύο rendering φωτογραφίες, που μας απεικονίζουν την πραγματική εμφάνιση του νέου ιαπωνικού SUV.

Σχεδιαστικά, το δημοφιλές ιαπωνικό SUV αντλεί επιρροές από το Xmotion Concept με το μοντέλο να διαθέτει τη μεγάλη V-Motion εμπρός μάσκα και διπλά λεπτά LED φωτιστικά σώματα.

Μια μεγάλη κριτική για το σημερινό αυτοκίνητο είναι το μέτριο εσωτερικό του, με την εταιρία να αναφέρει ότι το νέο θα είναι σημαντικά καλύτερο ποιοτικά. Το νέο X-Trail θα εξακολουθεί να έχει 7-θέσια διάταξη, με μια μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βρίσκεται ψηλά στη κεντρική κονσόλα.

Περιμετρικά της υπάρχουν μια σειρά από φυσικούς διακόπτες για γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες, χάρτες και μενού, ενώ πίσω από το τιμόνι θα υπάρχει ένα πλήρες ψηφιακός πίνακας οργάνων. Τέλος θα διαθέτει heads-up display και φυσικά τη σουίτα ProPILOT με όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό