23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έτσι θέλει τη νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει με τον Έρικ Τεν Χαγκ, προκειμένου ο Ολλανδός τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς η θητεία του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο περατώνεται το καλοκαίρι.

Ο Τεν Χαγκ έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του, έχοντας προτεραιότητα -σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο- τους Ντέκλαν Ράϊς (Γουέστ Χαμ), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Τζον ΜακΓκιν (Αστον Βίλα), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μούσα Ντεμπελέ (Λιόν), Ριτσάρλισον (Εβερτον) και Χάρι Κέϊν (Τότεναμ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Manchester Evening News», ο Τεν Χαγκ θέλει στη Γιουνάϊτεντ άξονες τους Ραφαέλ Βαράν και Τζέιντον Σάντσο, καθώς και τον πιο έμπειρο Μπρούνο Φερνάντες. 

Ο Ντε Χέα θα παραμείνει στην ομάδα, όμως δεδομένου ότι δεν ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού του Ολλανδού προπονητή δεν αποκλείεται η επόμενη να είναι και η τελευταία του χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ».

Αμφίβολη είναι η παραμονή των Μαγκουάορ και Σο, καθώς επίσης και των Πογκμπά, Ρονάλντο. Εάν ο Πορτογάλος επιθετικός απαιτήσει θέση βασικού, εκτιμάται ότι θα διευκολύνει τον Τεν Χαγκ για τη λύση του συμβολαίου του.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για τους Καβάνι, Μαρσιάλ, ενώ για τον Ράσφορντ όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό