20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έτσι αποχαιρέτησαν οι Θεσσαλονικείς τον Βασίλη Καρρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έναν διαφορετικό τρόπο θέλησε η Θεσσαλονίκη να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη χώρα.

«Από το Βορρά μέχρι το Νότο» τραγούδησαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στη Βασιλέως Ηρακλείου. Σημείο στο οποίο πολύς κόσμος τέτοιες μέρες κάθε χρόνο διασκεδάζει τρώγοντας και πίνοντας κρασί.

Οι συμπολίτες του, μιας και ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε συνδεθεί άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη, δεν τον ξέχασαν και απέτισαν φόρο τιμής με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας που έχουν κατακλύσει τον κεντρικό δρόμο της πόλης, τον αποχαιρετούν με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί η σορός του θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι.

Η εξόδειος ακολουθία θα ψαλλέι την Τετάρτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό