18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έτρωγε νομίσματα και μαγνήτες για εβδομάδες για να φτιάξει…. «κορμί»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όταν διαπίστωσαν ότι ασθενής είχε καταναλώσει 39 νομίσματα, καθώς πίστευε ότι «ο ψευδάργυρος» θα τον βοηθήσει να φτιάξει το σώμα των ονείρων του.

Οι γιατροί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του όταν έφτασε στα επείγοντα με παράπονα για εμετό και κοιλιακό πόνο που διαρκούσε για περισσότερες από 20 ημέρες.

Οι ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη ο νεαρός άνδρας πριν από την επέμβαση έδειξαν ότι τα κέρματα και οι μαγνήτες είχαν προκαλέσει τέτοια εντερική απόφραξη στο σώμα του, που η άμεση χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τους ήταν μονόδρομος.

Ο ασθενής πίστευε ότι μπορούσε να απορροφήσει ψευδάργυρο από τα 39 νομίσματα που έτρωγε – και πίστευε ότι η κατανάλωση των μαγνητών θα βοηθούσε στη διαδικασία προκειμένου να «χτίσει» σώμα παρόμοιο με εκείνων των bodybuilder.

Ο ασθενής πέρασε επτά ημέρες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από την επέμβαση πριν πάρει εξιτήριο.

Γιατροί μιλώντας στην New York Post αναφέρθηκαν στην επικινδυνότητα αυτής της διαδικασίας, εξηγώντας ότι όταν καταπίνονται κέρματα που περιέχουν ψευδάργυρο, τα όξινα υγρά στο στομάχι μπορεί να προκαλέσουν «έκπλυση ψευδαργύρου από τα κέρματα», γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πόνους στο στομάχι, διάρροια και εμετό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό