19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έστησε «πάρτι» η Άρσεναλ στο Μπράιτον και περιμένει την… Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άρσεναλ έκανε «περίπατο» στο Μπράιτον και την «διέλυσε» με 3-0 εκτός έδρας! Μπουκάγιο Σάκα, Κάι Χάβερτς και Λεάντρο Τροσάρ οι τρεις σκόρερ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, η οποία ανέβηκε στους 71 βαθμούς και προσπέρασε προσωρινά την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας, όμως, ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι «κανονιέρηδες» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα ουσιαστικά ποτέ στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Ταρίκ Λάμπτεϊ ανέτρεψε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς εντός της μεγάλης περιοχής και ο Σάκα ευστόχησε από τα «11» βήματα για το 1-0, πετυχαίνοντας το 14ο φετινό του γκολ, όσα είχε πέρυσι σε ολόκληρη την χρονιά στην Premier League.

Ο Κάι Χάβερτς στο 62′ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ μετά από γύρισμα του Ζορζίνιο, ενώ μετά από δικό του κλέψιμο στο 86′ ο Λεάντρο Τροσάρ έφυγε ανενόχλητος στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-0, απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Η Άρσεναλ έτσι βρίσκεται (προσωρινά) στην κορυφή της Premier League και στο +1 από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Εντούτοις, οι «ρεντς» διαθέτουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού φιλοξενούνται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα της Κυριακής (-7/04, 17:00). Από την άλλη μεριά, η Μπράιτον είναι στην 10η θέση με 43 βαθμούς και στο -5 από 6η θέση που δίνει εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό