18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έσπασε» το ρεκόρ της Μπάγερν η Λεβερκούζεν και πάει… φουλ για πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραλίγο να της χαλάσει το ρεκόρ η Μάιντζ! Η Λεβερκούζεν έσωσε το παιχνίδι και το ρεκόρ της, νικώντας με 2-1 την Μάιντζ στη «Μπάι Αρένα». Οι «ασπιρίνες» έφτασαν τα 33 ματς αήττητα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και κατέγραψαν νέο ρεκόρ στο γερμανικό ποδόσφαιρο! Μεγαλώνει η απόσταση από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga και η διαφορά βρίσκεται στους 11 βαθμούς.

Δυσκολεύτηκε αρκετά η Λεβερκούζεν, αλλά μεγάλωσε την διαφορά και είναι έτοιμη να χτυπήσει τον τίτλο! Οι «ασπιρίνες» με γκολ του Άντριχ στο 68′ πανηγύρισαν την νίκη σε ένα ματς με θέαμα και αρκετές ευκαιρίες. Η Μάιντς κρίνεται από την Κολωνία, ελπίζοντας σε ήττα της κόντρα στην Στουτγκάρδη, αφού είναι προτελευταία, και θέλει να παραμείνει στο -1 από την 16η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για τα μπαράζ παραμονής στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

To παιχνίδι ξεκίνησε από νωρίς με γκολ για τους γηπεδούχους και τον Τσάκα, να σκοράρει μόλις στο 3′ λεπτό δίνοντας ολιγόλεπτο προβάδισμα στην ομάδα του, αφού μόλις πέντε λεπτά μετά η Μάιντζ ισοφάρισε με τον Κοχρ στο 8. 

Το πρώτο μέρος «βρήκε» τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τη Λεβερκούζεν να είναι εκείνη που έχει την κατοχή της μπάλας υπέρ της και τις ευκαιρίες για γκολ, με την μεγαλύτερη στο 17′ μετά από φοβερή επέμβαση του Ζέντερ σε σουτ του Χόφμαν.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού οι «ασπιρίνες» πήραν το προβάδισμα, με «βολίδα» του Άντριχ στο 68′.  Η Μάιντζ, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ενγκαγκάμ στο 80′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό