20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης το ACTION 24 με τους αγώνες της Εθνικής μπάσκετ

Ειδήσεις Ελλάδα

Περισσότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές συγκέντρωσαν οι αγώνες προετοιμασίας για το MundoBasket 2023.

Καθήλωσαν οι μεταδόσεις των αγώνων της Εθνικής Ανδρών μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε μαζικά στη συχνότητα του ACTION 24 για τις σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής Μπάσκετ, απέναντι σε ΗΠΑ, Γερμανία και Σλοβενία.

Συγκεκριμένα, τους αγώνες προετοιμασίας για το MundoBasket 2023 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, περισσότερο από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές από τις τηλεοράσεις, τους υπολογιστές και τα κινητά τους!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Dream Team παρακολούθησαν από τους δέκτες τους μέχρι και το 11.8% του ανδρικού κοινού ηλικίας 18-64 στην Αττική, ενώ το παιχνίδι με τη Γερμανία παρακολούθησε το 10.5% του αντίστοιχου κοινού.

Μέσα από τις ειδικές εκπομπές του καναλιού, παρέλασαν τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Μιχάλης Κακιούζης. Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησαν αποκλειστικά στο ACTION 24 για την πορεία της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ που αρχίζει στις 25 Αυγούστου.

Τα στελέχη του ACTION 24 είναι απόλυτα ικανοποιημένα από τον τρόπο με τον οποίο η δημοσιογραφική και η τεχνική ομάδα του σταθμού κάλυψαν αυτά τα σπουδαία διεθνή φιλικά ματς της Εθνικής ομάδας και δικαιωμένοι από την επιλογή τους να διεκδικήσουν και τελικά να εξασφαλίσουν για λογαριασμό του καναλιού, τις αναμετρήσεις με ΗΠΑ, Γερμανία και Σλοβενία. Τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και σε impact, το ACTION24 δικαίωσε όλες τις προσδοκίες και δικαίωσε όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την άρτια παραγωγή με ζωντανές μεταδόσεις, αφιερώματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αναλύσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24, και παρακολουθήστε και τη νέα σεζόν κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις στα δημοφιλέστερα αθλήματα.

Παράλληλα, με το νέο πρόγραμμά του το ACTION 24 ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ και το χαρακτήρα του, με εκπομπές και ονόματα που θα συζητηθούν, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό