16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ερωτεύεται την Άρτεμη

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρωτας φυγάς: Νέος έρωτας για τον Ιάσονα. Στα νέα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς οι εξελίξεις είναι καθοριστικές για τους ήρωες. 

Όπως έχουμε δει, η μυστηριώδης Δάφνη είναι η συνεργός του Φάνη, που φτάνει στο Κιάρι θέλοντας να εξυπηρετήσει τους δικούς της, σκοτεινούς σκοπούς.

Η κοπέλα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της και να το κάνει Άρτεμις. Η γυναίκα αυτή, σε συνεννόηση με τον Φάνη, προσεγγίζει τον Ιάσονα με σκοπό να τον καταστρέφει. Την ίδια ώρα, εκείνος, μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα, είναι μόνος και αφοσιώνεται στο πώς θα σώσει το Κιάρι για να το παραδώσει σε μερικά χρόνια στα παιδιά του. Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, ο απρόβλεπτος θάνατος του Μάρκου ανατρέπει ξανά τις ισορροπίες στο σπίτι του.

Ο Ιάσονας ζητάει από την Αλεξάνδρα να επιστρέφει στο αρχοντικό και μένουν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, θέλοντας να μεγαλώσουν μαζί τα δύο παιδιά τους. Ωστόσο, μία ακόμη απρόβλεπτη εξέλιξη έρχεται να τον ταράξει. Ο άντρας έχει μία μοιραία συνάντηση που πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ένα πρωί φεύγει από το σπίτι του με προορισμό τη δουλειά του. Την ώρα, λοιπόν, που βρίσκεται εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, βλέπει μία όμορφη γυναίκα να έχει σταματήσει στα μισά του δρόμου, καθώς έχει ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό της. Είναι η Άρτεμις, η οποία βρήκε έναν ιδανικό τρόπο να τον προσεγγίσει. Αμέσως ο Ιάσονας σπεύδει κοντά της για να τη βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι δυο τους γνωρίζονται για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν ξανά, καθώς εκείνη είναι η νέα γιατρός της περιοχής. Όσο λοιπόν ο ένας γνωρίζει καλύτερα τον άλλο, ο Ιάσονας αισθάνεται βαθιά κρυμμένα συναισθήματα να «ξυπνούν» μέσα του. Ύστερα από μερικές ακόμα συναντήσεις, ο Δεμερτζής ερωτεύεται σφόδρα τη σαγηνευτική κοπέλα και η ζωή του αποκτά άλλο νόημα. Ωστόσο, ανάλογα αισθήματα φαίνεται πως έχει αρχίσει να τρέφει και εκείνη, παρά το αρχικό της σχέδιο. : Mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό