18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έρωτας φυγάς – Οι χρήστες του Twitter κουράστηκαν και «έστειλαν» τη Νότα για χάπια

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρωτας φυγάς – Από τη μία ο Μάρκος ο οποίος μάλλον από τις πολλές αναποδιές έχει χάσει την μπάλα και από την άλλη η Νότα που άρχισαν πάλι οι κρίσεις της με τον Στέφανο να ανησυχεί τρομερά που βρίσκεται κοντά στον εγγονό του. 

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν ένα ακόμη επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς.

Γραφικός όσο και κουραστικός έχει καταντήσει ο Μάρκος καθώς εδώ και αρκετά επεισόδια είναι νευρικός, παίζει τον τραμπούκο και για όλα τα προβλήματά του με τους Δεμερτζήδες η λύση είναι μία… Τα όπλα!

Για μία ακόμη φορά θέλησε να ψάχνει όπλο για να λύσει τις διαφορές του με τον Δεμερτζή αλλά ευτυχώς ο ξάδερφός του τού έβαλε μυαλό.

Έρωτας φυγάς

Το Twitter κουράστηκε από τις συμπεριφορές όπως ακριβώς και με τη Νότα που όπως αποκαλύφθηκε πάσχει από ψευδαισθήσεις και μανία καταδίωξης.

Άρχισαν πάλι οι κρίσεις της με τον Στέφανο να ανησυχεί τρομερά που βρίσκεται κοντά στον εγγονό του.

Δείτε τα σχόλια:

Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Τα μυστικά της Νότας για τους φόνους των δύο συζύγων της έχουν βγει στη φόρα και η έλλειψη της φαρμακευτικής αγωγής της δημιουργεί έξαρση κάνοντας τον Στέφανο και τον Μάρκο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα θέλοντας να ακυρώσει τη διαθήκη της, με τη Μαργέτα να μην υποψιάζεται το παραμικρό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό