20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έρωτας Φυγάς: Η Γεωργία διώχνει τον Στρατή από το σπίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρωτας Φυγάς :Η Στέλλα αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ιάσονα και στη Μαργέτα ότι το παιδί που κυοφορεί είναι του Στρατό και αυτό το νέο δεν αργεί να φτάσει στ’ αυτιά της Γεωργίας. Τότε εκείνη τον διώχνει από το σπίτι.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα είναι ξανά έγκυος και ο Ιάσονας θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του

Η Στέλλα, μετά τον υποτιθέμενο βιασμό της από τον Ιάσονα, ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος. Έτσι, ο άντρας βρίσκει μια καλή αφορμή για να κάνει μια σχετική συζήτηση με τη Μαργέτα. Λέει στη μητέρα του ότι γνώριζε απ’ την αρχή πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου.

Εκείνη παραδέχεται πως το ήξερε και πως ό,τι έκανε ήταν για το δικό του το καλό και γι’ αυτό του ζητάει να τη συγχωρέσει. Στη συνέχεια, βρίσκουν τη Στέλλα, που επιμένει πως είναι έγκυος από τον Ιάσονα, μέχρι που εκείνος την απειλεί με όπλο. Τότε η Στέλλα αποκαλύπτει πως το παιδί είναι του Στρατή και εκείνοι του το λένε για να αναλάβει τις ευθύνες του. 0 Στρατός, όμως, αρνείται, ενώ η Γεωργία μαθαίνει τα παραπάνω νέα και δημιουργείται μεγάλη ένταση. Τόση, που η γυναίκα πετάει τα ρούχα του άλλοτε αγαπημένου της έξω και τον διώχνει από το σπίτι, καθώς δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά στα μάτια της.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα ζει με τη σκέψη του Μάρκου και αν διάβασε το γράμμα της, αλλά εκείνος το έχει κρύψει κάτω από το κρεβάτι του και μοιράζει προσκλητήρια για τον γάμο του με την Ευγενία. Η Ελπίδα και η Χαρά βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν φτάνει στα χέρια τους ένα γράμμα από άγνωστο αποστολέα με τα αρχικά Γ.Γ. Το μυαλό τους πηγαίνει στο κακό και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το θανατηφόρο ατύχημα του Μάτσου. Κάτι που επιβεβαιώνεται. Σύντομα, ο άγνωστος αποστολέας ξεκινά να εκβιάζει τις δύο γυναίκες με την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού τους και τις προειδοποιεί για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει.

Παράλληλα, η Παναγιώτα βρίσκει τυχαία το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου, ενώ την ίδια ώρα η τελευταία έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Η Μαργέτα και ο Ιάσονας ανησυχούν και την πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος! Το νέο για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας αφήνει άπαντες μουδιασμένος και κυρίως τον Ιάσονα. Εκείνος, σίγουρος ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, της επιτίθεται και της αποκαλύπτει ότι ξέρει όλη την αλήθεια.

Δηλαδή ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου, ενώ μαθαίνει και για τον εκφοβισμό που της άσκησε η Μαργέτα, προκειμένου να τον παντρευτεί. Έπειτα, ο Ιάσονας κλείνεται στο γραφείο του και παίρνει το περίστροφό του, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του. Ξαφνικά, εμφανίζεται η μητέρα του, η οποία τον εκλιπαρεί να μην κάνει καμιά τρέλα και του εκμυστηρεύεται την πεποίθησή της πως το παιδί είναι δικό του. Γι’ αυτόν τον λόγο τον παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό