24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έρχεται το Μάρτιο στο Netflix και θα κάνει πάταγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη συνεργασία του με το δημοφιλή σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι εγκαινιάζει το Netflix. O παγκόσμιος κολοσσός ψυχαγωγικού περιεχομένου θα προβάλει τη νέα σειρά The Gentlemen, με την υπογραφή του Βρετανού χολιγουντιανού σκηνοθέτη.

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς, η οποία έρχεται να «συναντήσει» τη γνωστή ομότιτλη ταινία του 2019 με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Μακόναχι, την οποία είχε σκηνοθετήσει πάλι ο Γκάι Ρίτσι, ενώ συνυπέγραφε και το σενάριο.

Το επίσημο τρέιλερ μας βάζει στον κόσμο της σειράς και παρουσιάζει τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες, ενώ επικεντρώνεται στον Eddie Horniman, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο.

Στο The Gentlemen, ο Eddie Horniman, ένας Άγγλος αριστοκράτης, που τον υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy, Theo James, κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του, ανακαλύπτει όμως ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στον «κόσμο» που έχει ήδη δημιουργήσει η ταινία του 2019, με τον Γκάι Ρίτσι όμως να εισάγει νέους χαρακτήρες.

Το The Gentlemen θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Μαρτίου και θα έχει 8 επεισόδια.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό