18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έρχεται το ηλεκτρικό πολυμορφικό της μάρκας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volvo θεωρεί πως τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα και πως ανάμεσα στα SUV θα επανέλθουν και τα MPV. Μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του EM90 θα ακολουθήσουν πολλά teasers, όπως είχε γίνει και με το EX90.
Προς το παρόν βλέπουμε το πρώτο που μια αεροφωτογραφία του EM90, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του με μία έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω και ένα μεγάλο κρύσταλλο. Το EM90 αναμένεται να έχει γενναιόδωρες αναλογίες, που φαίνεται να μπορεί να φιλοξενήσει τρεις σειρές καθισμάτων.
Αν και πολλά παραμένουν κρυφά, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το EM90 είναι πλήρως ηλεκτρικό. Από εκεί και πέρα, οι λεπτομέρειες καλύπτονται από μυστικότητα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ενδείξεις για σύνδεση με το Zeekr 009, ένα τολμηρό MPV που ανήκει στην ποικιλόμορφη σταθερή μάρκα της Geely.
Το Zeekr 009, ένα boxy μοντέλο με μήκος 5,209 μέτρων και διαθέσιμο σε διάταξη 2+2+2 ή 2+2. Χτισμένο πάνω στην κοινή πλατφόρμα SEA, την οποία μοιράζεται με το Lotus Eletre και το Polestar 5, το Zeekr 009 αντλεί την κίνησή του από διπλούς ηλεκτροκινητήρες, που συνολικά αποδίδουν 542 ίππους.
Αυτή η ισχύς αρκεί για ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα με την τεράστια μπαταρίας 140 kWh να προσφέρει αυτονομία πάνω από 800 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον κινεζικό κύκλο (CLTC).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό