17.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Έρχεται στα 1299 ευρώ σε προπαραγγελία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκλειστικά για όσους έχουν βαθιές τσέπες το Sony Xperia 1 III, καθώς οι προπαραγγελίες του στην Ευρώπη ξεκινούν. Οι πρώτες αποστολές του Sony Xperia 1 III είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Η τιμή του Sony Xperia 1 III, όπως προκύπτει από την έναρξη των προπαραγγελιών στην Ευρώπη διαμορφώνεται στα 1299 ευρώ, ενώ το Sony Xperia 5 III κινείται σε πιο… προσιτά τιμολογιακά πλαίσια (λέμε τώρα…) αφού θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς καταβάλλοντας 999 ευρώ.

Σε κάποιους retailers στην Ευρώπη ισχύουν και κάποια πακέτα προσφοράς των νέων κινητών της Sony σε συνδυασμό με κάποια αξεσουάρ, αλλά σε καμία περίπτωση η τιμολογιακή πολιτική δεν απομακρύνεται πολύ από το φράγμα των 1000 – 1200 ευρώ.

Ως ημερομηνία έναρξης των αποστολών των νέων Sony Xperia smartphones έχει καθοριστεί η 6η Αυγούστου στο σύνολο των ευρωπαϊκών αγορών. Μένει να δούμε κατά πόσο, η αυξημένη τιμή θα επηρεάσει τις τελικές πωλήσεις των νέων προϊόντων. Πάντως, η Sony θέλει να δώσει περισσότερο premium αέρα στα νέα της μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό