23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρχεται με Samsung E5 LTPO AMOLED και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα teaser κυκλοφόρησαν για το iQOO 9 Pro και αφορούν την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας. Η συσκευή θα διαθέτει κυρτό πάνελ Samsung E5 AMOLED της LTPO 2.0 που ανανεώνει έως και 120 Hz, με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 1.000 Hz.

Τα teaser επιβεβαιώνουν ακόμα μια ανάλυση 2K, η οποία είναι ένας όρος μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα πάνελ QHD+ στην Κίνα. Το πάνελ θα έχει πλήθος 517 PPI και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.500 nits.

Το iQOO 9 Pro θα προσφέρει έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη. Ο αισθητήρας θα καλύπτει μια μεγάλη περιοχή 578 mm2 και θεωρείται ότι λειτουργεί ακόμα και όταν τα δάχτυλά του χρήστη είναι βρεγμένα ή βρώμικα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά iQOO 9 που επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Ιανουαρίου. Το Pro θα συνοδεύεται από ένα vanilla iQOO 9, ενώ και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να έρθουν με οθόνες 6,78 ιντσών, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό