18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έρχεται με τριπλή κάμερα και ενσωματωμένο pen

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μέρες πριν η LG αποκάλυψε τη μελλοντική σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει με το Velvet. Σύμφωνα με renders του γνωστού leaker Evleaks, η σειρά Stylo θα είναι η επόμενη που θα υιοθετήσει το νέο design.

Τα πρώτα renders του LG Stylo 6 δείχνουν τη συσκευή να ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του Velvet, με teardrop notch στην οθόνη για τη selfie κάμερα και μικρά περιμετρικά bezel. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας σε οριζόντια διάταξη, με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος να βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Στα δεξιά της συσκευής υπάρχει μόνο ένα πλήκτρο, λογικά το power button, ενώ στα αριστερά βλέπουμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και το Google Assistant button. Στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα φόρτισης Type-C, η θύρα ακουστικών 3.5mm, καθώς και η τρύπα για αποθήκευση του pen.

Η οθόνη φαίνεται να ακολουθεί την μακρόστενη αναλογία του LG Velvet, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για 20.5:9 aspect ratio. Το χρώμα του render είναι λευκό ιριδίζον, χωρίς να γνωρίζουμε τις υπόλοιπες χρωματικές επιλογές. Σύμφωνα με την ημερομηνία στο render, εικάζεται ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 8 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό