16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έρχεται (κιόλας) ταινία – βιογραφία του Elon Musk σε σκηνοθεσία Darren Aronofsky

Ειδήσεις Ελλάδα

Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και αυτό, αλλά μάλλον έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς: μια ταινία – βιογραφία για τον Elon Musk! Το project ανακοινώθηκε από το βραβευμένο studio A24, το οποίο ισχυρίζεται ότι έδωσε μάχη για να αναλάβει τα δικαιώματα της ταινίας, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον Darren Aronofsky βασισμένη στην επίσημη βιογραφία του Elon Musk από τον Walter Isaacson.

Ο Isaacson είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, και για την βιογραφία του Steve Jobs, ενώ το βιβλίο του για τον Elon Musk καταπιάνεται με τη ζωή του δισεκατομμυριούχου από τα παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική μέχρι την ίδρυση της SpaceX και την πρόσφατη εξαγορά του Twitter.

Για τον Darren Aronofsky δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι πασίγνωστος μέσα από τα Requiem for a Dream, Black Swan, The Wrester και φυσικά, το The Whale που χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στον Brendan Fraser.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των γυρισμάτων και την ημερομηνία πρεμιέρας, ούτε ποιος/ποιοι θα υποδυθούν τον Elon Musk στα διάφορα στάδια της ηλικίας του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό