14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έρχεται δωρεάν expansion με το Monkey Island!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα συνεργασία της Rare για το Sea of Thieves έγινε με τη Lucasfilm Games για την προσθήκη του θρυλικού Guybrush Threepwood και άλλων γνώριμων χαρακτήρων με τις οriginal φωνές τους από τη σειρά Monkey Island σε ένα νέο story campaign! Η προηγούμενη συνεργασία της Rare είχε γίνει το 2021 και μας έφερε χαρακτήρες και τοποθεσίες από το Pirates of the Caribbean.

Στις νέες περιπέτειες σας θα συναντήσετε τον Guybrush Threepwood, την αγαπημένη του Elaine, τον τρομακτικό πειρατή LeChuck, τον Murray the Demonic Talking Skull και άλλους γνώριμους χαρακτήρες. Θα επισκεφθείτε περιοχές στα Monkey Island και Melée Island, ενώ θα λύσετε γρίφους σε point-and-click στυλ προσαρμοσμένο στην first-person προοπτική του Sea of Thieves.

Το Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023 με το πρώτο από τα τρία Tall Tale, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο μετά από έναν μήνα. Το update θα είναι δωρεάν για όσους έχουν αγορασμένο το παιχνίδι και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό