23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν κατάλαβα γιατί δόθηκαν μόνο 5 λεπτά καθυστερήσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός αν και προερχότανε από την πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κερδίσει τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 39′, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στη «Λεωφόρο» και πανηγύρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ισοπαλία της ομάδας του και ανέφερε ότι θα έπρεπε το «τριφύλλι» να πάρει το τρίποντο. Ο Τούρκος προπονητής, στάθηκε ωστόσο και στις καθυστερήσεις του αγώνα, μιας και του φανήκανε πολύ λίγα τα 5′ λεπτά που έδειξε ο τέταρτος διαιτητής όταν συμπληρώθηκε το 90λεπτο στην αναμέτρηση.

Διαβάστε όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία:

«Δεν έχει καμία σχέση με τύχη. Έπρεπε να κερδίσουμε, ήρθαν πάνω δύο φορές και τα δύο έγιναν γκολ. Εκεί κάναμε λάθος, έπρεπε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Δεν μπορούμε να πούμε για τύχη. Τραυματίστηκαν δύο παίκτες μας, αλλά θα έπρεπε να κερδίσουμε. Η νίκη ήρθε στα χέρια μας, αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τις σταθερές μπάλες που μας έκαναν φάσεις. Βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί δόθηκαν μόνο πέντε λεπτά καθυστερήσεις με τόσες διακοπές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό