21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έπιασε κορυφή η Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-1, η Τσέλσι ξεπέρασε την αντίσταση της Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League ύστερα από επτά αγώνες, περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και το παιχνίδι Μπράιτον-Άρσεναλ.  

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε νωρίς με τον Τσαλόμπα. Ο Γουόρντ-Πράουζ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, αλλά στο 76΄ αποβλήθηκε και οι «μπλε» το εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας στο λυκόφως του αγώνα με Βέρνερ και Τσίλγουελ.  

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη στη σύνθεσή της, η Νόριτς πήρε τον πρώτο φετινό βαθμό καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την προτελευταία Μπέρνλι στο «Ταρφ Μουρ».

Με δυο γκολ του Χι-Τσαν Χουάνγκ η Γουλβς ξεπέρασε το εμπόδιο της Νιουκάστλ στο «Μολινό» ενώ το γκολ του Γιορέντε χάρισε στη Λιντς το πρώτο φετινό «τρίποντο» με αντίπαλο τη Γουόρφορντ στο «Έλαντ Ρόουντ».  

Τέλος, ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Μπράιτον και Άρσεναλ, αποτέλεσμα που στέρησε από την Μπράιτον την ευκαιρία να «πιάσει» την Τσέλσι στην κορυφή, αλλά και από την Άρσεναλ να κάνει τέσσερις τις διαδοχικές επιτυχίες της.  

Αναλυτικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 1-1  (43΄ Μαρσιάλ – 65΄ Τάουνσεντ)  Μπέρνλι-Νόριτς 0-0  Τσέλσι-Σαουθάμπτον 3-1 (9’ Τσαλόμπα, 84΄ Βέρνερ, 89΄ Τσίλγουελ – 61΄ πεν. Γουόρντ-Πράουζ)  Λιντς-Γουότφορντ 1-0 (18’ Γιορέντε)  Γουλβς-Νιούκαστλ 2-1 (20΄, 58΄ Χουάνγκ – 41΄ Χέντρικ)   Μπράιτον-Άρσεναλ 0-0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό