20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έπεσε όπλο αστυνομικού την ώρα των επεισοδίων και το βρήκε πολίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα… όπλο βρήκε πολίτης σε διάζωμα επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είχε πέσει από αστυνομικό των ΜΑΤ ο οποίος έτρεχε μαζί με συναδέλφους του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν την Τετάρτη στη συμπρωτεύουσα ενώ ήταν σε εξέλιξη μεγάλη πορεία για τη μαύρη επέτειο του ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη.

Το ασυνήθιστο περιστατικό έκανε το γύρο των social media καθώς η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο. Όπως δείχνουν τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο άνδρας των ΜΑΤ τρέχει με πίσω από τους συναδέλφους του της διμοιρίας και όταν ανεβαίνει το κράσπεδο τότε το υπηρεσιακό του όπλο που ήταν σε θήκη στο μηρό του, πέφτει στα πλακάκια του διαζώματος χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.  

Εξάλλου, η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, και ακόμη και ο ήχος από το χτύπημα του όπλου στο πλακάκι δεν ήταν δυνατό να ακουστεί μέσα στη φασαρία. Το συμβάν, που έγινε στην οδό Μοναστηρίου, κοντά στο ύψος της οδού Μιχαήλ Καλού, αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός και δυνάμεις της Αστυνομίας να καταφθάσουν στο σημείο περισυλλέγοντας το όπλο.

Το… αξιοπερίεργο συμβάν -όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν ανέβει στο Χ- έσπευσαν να φωτογραφίσουν πολίτες με τα κινητά τους.

Δείτε το βίντεο από τη σκηνή όπως το ανέβασε το thesstoday:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό