15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έπεσε νεκρή 1,5 μέτρο από το κουβούκλιο του ΑΤ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία που έγινε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Όπως φαίνεται στα ντοκουμέντα, η 28χρονη Κυριακή έπεσε νεκρή πάρα πολύ κοντά στο κουβούκλιο του φρουρού. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, βρίσκεται το ματωμένο μαχαίρι με το οποίο ο 39χρονος χτύπησε θανάσιμα την άτυχη κοπέλα.

Η Κυριακή, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, έπεσε στο έδαφος, μπροστά στην είσοδο του τμήματος, μόλις 1,5 μέτρο μακριά από το κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού. Το κορίτσι έχασε πολύ αίμα. Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος μιλά για τέτοια κηλίδωση γύρω από άψυχο σώμα, που καταγγέλλεται ότι η Κυριακή έμεινε αβοήθητη και μετά την επίθεση με μαχαίρι!

Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα, Έλενα Τζούλη, «Δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανακάμψουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ξεψύχησε μπροστά τους. Εκ της ιδιότητάς τους όφειλαν να πιέσουν, να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Ούτε αυτό έκαναν».

Το μαχαίρι βρέθηκε δύο μέτρα πιο μακριά

Το μαχαίρι, με λάμα 20 εκατοστών, δεν εντοπίστηκε στο σημείο του εγκλήματος, δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά δύο μέτρα μακριά, δίπλα στην πόρτα του φρουρού. Γιατί εντοπίζεται εκεί; Γιατί σύμφωνα με κατάθεση της νεαρής αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει τον δράστη αμέσως, αλλά λίγο αργότερα, όταν η 22χρονη συνάδελφός του κατεβαίνει από τον 1ο όροφο στην είσοδο, βλέπει τον δράστη στην άκρη ελαφρά τραυματισμένο, με το όπλο στο χέρι και σε εκείνο το σημείο ζητά από τον φρουρό να αφοπλίσει τον δράστη.

Δίπλα στο άτυχο κορίτσι ήταν πεσμένο το κινητό με το οποίο «πάλευε» στα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής της να βρει περιπολικό που θα την συνόδευε στο σπίτι. Πιο κει, η τσάντα της που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δράστη και δυο φωτογραφίες του, τα οποία εκείνο το βράδυ η Κυριακή τα έφερε μαζί της προκειμένου να τα δώσει στους αστυνομικούς, ώστε να εντοπίσουν τον άνδρα που φοβόταν. Δίπλα στο σκηνικό της φρίκης, και η τσάντα του δράστη, στην οποία έφερε δισκία με ηρεμιστικά, το εισιτήριο ταξιδιού από την Άρτα στην Αθήνα και τη μωβ θήκη που έκρυβε το μαχαίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό