19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Έπαιξε» μπουνιές με καγκουρό που προσπάθησε να του πνίξει τον σκύλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίαιο και ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στις όχθες του ποταμού Μάρεϊ στην Αυστραλία.

Άνδρας βρέθηκε αντιμέτωπος  με ένα καγκουρό, το οποίο είχε παγιδεύσει τον σκύλο του με κεφαλοκλείδωμα.

Φοβούμενος ότι ο σκύλος του, ονόματι Χάτσι, κινδύνευε να πνιγεί έχοντας τα πόδια του καγκουρό γύρω από τον λαιμό του, ο Μικ Μολόνι αποφάσισε να παρέμβει.

«Είδα ένα καγκουρό με τα χέρια του στο νερό, βασικά να με κοιτάζει επίμονα», είπε ο άντρας, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός και εκπαιδεύεται στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.

Ο άντρας που σπεύδει να σώσει το κατοικίδιο, ακούγεται να βρίζει το καγκουρό λέγοντας: «Θα σου σπάσω το κεφάλι γα…ο. ‘Ασε το σκύλο μου να φύγει»

Το καγκουρό δεν υπακούει ωθώντας τον πρώην αστυνομικό να το γρονθοκοπήσει κάνοντας το να τρεκλίζει προς τα πίσω φανερά σαστισμένο.

Το βίντεο κόπηκε όταν το τηλέφωνο έπεσε στο ποτάμι. Ωστόσο, ο Μολόνι το τράβηξε από το νερό εγκαίρως ώστε να κινηματογραφήσει το ζώο να τον χτυπά ξανά.

Στα πλάνα ακούγεται να γελάει νευρικά με αυτό που του είχε συμβεί, ενώ αργότερα περιέγραψε τη σύγκρουση ως «μικρή συμπλοκή».

Το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Τα γκρι καγκουρό της Ανατολής είναι γεροδεμένα και ακουμπούν στην ουρά τους για να γρονθοκοπήσουν το ένα το άλλο. Τα μεγαλόσωμα ενήλικα ζυγίζουν έως 55 κιλά και όταν στέκονται όρθια το ύψος τους μπορεί να είναι έως και πάνω από 2 μέτρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό