23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έπαιξε με τη «φωτιά» ο ΟΦΗ, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να ζορίστηκε πολύ ο ΟΦΗ, ωστόσο μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (1-1) στην έδρα της Κηφισιάς και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. 

Οι γηπεδούχοι που ψάχνανε δύο γκολ, είχαν ανοίξει το σκορ με τον Κωνσταντακόπουλο στο 60′. Παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες για το 2-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουίζ Φελίπε στο 92′, οι Κρητικοί διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 και πήραν την πρόκριση στους «8», όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναιτωλικό.

Το ματς

Τόσο η Κηφισιά όσο και ο ΟΦΗ, δεν είχαν μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τους Κρητικούς ωστόσο να ήταν αυτοί που φτάνανε πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα του Πεπ Μιελ δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με την πρώτη καλή ευκαιρία να ανήκει στους γηπεδούχους στο 36′.

Ο Τετέι έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Αντερέγκεν, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να κάνει σωστά το κοντρόλ και να πλασάρει. Αυτή ήταν και η μόνη καλή ευκαιρία, με την Κηφισιά να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 38′, κάτι το οποίο σωστά δεν υποδείχθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν μπει φουριόζοι, μιας και κυνηγούσανε 2 γκολ, για να στείλουνε το ματς σε παράταση. Στο 54′ ο Αντερέγκεν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Μπάουμαν του είπε «όχι». Ο ίδιος παίκτης ήταν πάλι πρωταγωνιστής μετά από σέντρα του Κωνσταντακόπουλου στο 56′, αλλά αστόχησε με κεφαλιά.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 60′, με τον Κωνσταντακόπουλο να υποδέχεται σωστά την μπάλα από τον Τετέι και να πλασάρει ιδανικά. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ συνέχιζαν να πιέζουν και έδειχναν ότι είναι αυτοί που έχουν τον έλεγχο του ματς.

Μπορεί η Κηφισιά να είχε τον έλεγχο, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και χάρις σε εύστοχη εκτέλεση του Λουίζ Φελίπε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που του έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Νικοπολίδης – Παρράς, Βαφέας, Σπίνος, Σμπώκος – Σολόα, Αντούνες – Ίλιεφ, Κωνσταντακόπουλος, Αντερέγκεν – Τεττέι

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν – Αμπάντα, Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον – Γκλάζερ, Γκαγέγος, Μπάκιτς – Μοσκέρα, Ριέρα, Ντίκο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό