18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έξυπνος αλγόριθμος από το Douleutaras app

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην απλοποίηση της αναζήτησης επαγγελματιών για εργασίες στο σπίτι προχωρά ο Douleutaras μέσα από την κατάλληλα για κινητά τηλέφωνα ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης που διαθέτει. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 4.200 αξιολογημένους επαγγελματίες σε περισσότερες από 90 κατηγορίες εργασιών. Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα από το Douleutaras ο χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα εργασίας και ο έξυπνος αλγόριθμος του προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα στην περιοχή του. Ακόμη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και το Douleutaras app για να το έχουν πάντα στο smartphone τους.

Κατά την παραμονή του στην πλατφόρμα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τα προφίλ των επαγγελματιών, να δει τις αξιολογήσεις τους και τα δείγματα εργασιών τους και στη συνέχεια επιλέγει τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Οι επαγγελματίες αξιολογούνται από κάθε πελάτη για κάθε εργασία που ολοκληρώνουν. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και για online chat με τον επαγγελματία μέσω της πλατφόρμας, ανταλλάσσοντας φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα ή άλλα αρχεία, καθιστώντας την επικοινωνία πιο άμεση και εύκολη.

H πορεία κάθε εργασίας παρακολουθείται από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ προσφέρεται και Εγγύηση Εξυπηρέτησης καθώς και αυτόματες υπενθυμίσεις για ραντεβού στην ώρα τους και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση μη ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό