17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Έξι Χρόνια… που δεν είμαι πια παιδί κανενός»: Συγκινεί η κόρη της Βέτας Μπετίνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκινεί η κόρη της Βέτας Μπετίνη έξι χρόνια μετά το θάνατο της μαμάς της.

Η ηθοποιός Λιάνα Καραγιαννίδου γράφει για τη μαμά και γιαγιά, Βέτα της οποίας η ξαφνική απώλεια γέμισε θλίψη και πόνο τόσο τους οικείους της όσο και τους συναδέλφους της.

«18.10.2017 Έξι Χρόνια… Που δεν είμαι πια παιδί κανενός… Μου λείπεις Μαμά…Μας λείπεις μαμά…Λείπεις μαμά…Μαμά…Ελισάβετ & ΒέταΕγγονή & ΓιαγιάΗ κόρη μου & η Μαμά μου…Εσείς… και “ανάμεσα” σας “είμαι”…Η Ελισάβετ 9 μηνών και η μέρα γεμάτη γέλια!!! Όπως όλες οι μέρες με τη Βέτα! Με τη μαμά μου! Στα γέλια και στα τραγούδια σε συναντώ μαμά… Ποτέ δε λες αντίο στην αγάπη… Ευτυχώς υπάρχει το όνειρο», έγραψε κάτω από το συγκινητικό βίντεο στο facebook της.

Γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1958 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Ξεκίνησε να ασχολείται από νεαρή ηλικία με σύνθεση και την υποκριτική. Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε το 1982 στην κωμωδία Βασικά… Καλησπέρα σας, με πρωταγωνιστή τον Στάθη Ψάλτη. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η κοινωνική ταινία Ο ρεπόρτερ. Το 1983 έπαιξε στις ταινίες Το ψώνιο και Καμικάζι αγάπη μου. Το 1987 έλαβε μέρος σε τέσσερις βιντεοταινίες με πιο γνωστή την Κλασική περίπτωση βλάβης ενώ το 1988 ακολούθησαν δύο ακόμη συμμετοχές σε βιντεοκασέτες. Τη σεζόν 1987-1988 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην κωμική σειρά Η αλεπού και ο μπούφος. Την επόμενη σεζόν έπαιξε μαζί με τον Θανάση Βέγγο στη σειρά Βεγγαλικά στην ΕΤ1. Στην ιδιωτική τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές Μάμα μία, Μάλιστα κύριε, Casa di macaroni, Οι Μεν Και Οι Δεν και άλλες. Στο θέατρο και στην τηλεόραση συνεργάστηκε επίσης με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε παραγωγές σατιρικού και επιθεωρησιακού χαρακτήρα.

Τη δεκαετία του 1990 έγραψε στίχους για γνωστούς συνθέτες όπως για τους Αδερφούς Κατσιμίχα. Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, τις σεζόν 2002-2004, υποδυόμενη την Τουρκάλα κρατούμενη Χούλια Οσμάν. Το 2015 πρωταγωνίστησε στη βιογραφική ταινία The Striped Dress by Bandaloud υποδυόμενη τον εαυτό της.

Έφυγε από τη ζωή στις 18 Οκτωβρίου του 2017 σε ηλικία 59 ετών

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό