18.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Έξαλλος Μέσι, άσεμνη κίνηση από Ουγκάρτε και χαμός στο Αργεντινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Αργεντινή και Ουρουγουάη είναι πάντα ιδιαίτερα. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Μπομπονέρα» σε ένα παιχνίδι που προφανώς για τα Λατινοαμερικάνικα δεδομένα, δεν γινόταν να μην έχει έντονες κόντρες.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε κάνει… άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και οι Ουρουγουανοί προσπαθούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να τον σταματήσουν.

Μετά από ένα φάουλ στον Αργεντινό σταρ, η κατάσταση ξέφυγε. Ο Μέσι έπιασε τον Ολιβέιρα από τον λαιμό, ενώ ο Ουγκάρτε τσακωνόταν με τον Ντε Πολ, κάνοντάς του μία άσεμνη χειρονομία, με την οποία ήθελε να τον πικάρει για τη φιλική σχέση που έχει με τον Μέσι.

Σε ένα ακόμη ντέρμπι, τα πράγματα είχαν ξεφύγει. Η Ουρουγουάη ήταν αυτή που πανηγύρισε το τρίποντο με 2-0, με τον Μέσι να λέει με τη λήξη του αγώνα (αναφερόμενος στον Ουγκάρτε) ότι οι νέοι θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους.

Διαβάστε όσα είπε ο Μέσι: 

«Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, Προκριματικά… Κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω», είπε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει λέγοντας: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται από τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο».

Lionel #Messi on #PSG midfielder Manuel Ugarte after his gesture during Argentina-Uruguay.

“I prefer not to say what I think, but these young people have to learn to respect from their elders.”pic.twitter.com/Cn3fkOt89H

— Football España (@footballespana_) November 17, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό