22 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Έντονες αποδοκιμασίες σε Τερίμ: «Χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός, γνώρισε μια ήττα σοκ από τον Άρη στο γήπεδό του, με τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο να είναι κάτι παραπάνω από έντονες προς τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ενώ μάλιστα, παρέμεινε μόλις λίγα δευτερόλεπτα στην flash interview μιας και του έγινε μονάχα μόνο μια ερώτηση, σχετικά με το παιχνίδι λόγω του κόσμου που δεν σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα ξανά. Ξεκινάμε με 0-1 πίσω στο σκορ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, ειλικρινά. Δυστυχώς χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα”.

O Παναθηναϊκός καλείται να δει την επόμενη ημέρα μιας και στο σύλλογο όλοι είναι δυσαρεστημένοι τόσο από την εξέλιξη της κατάστασης, αλλά και την τροπή που πήρε η ομάδα σχετικά με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι»  μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, την προηγούμενη αγωνιστική, είχε στόχο φυσικά μόνο την νίκη σε αυτό το παιχνίδι στην Λεωφόρο, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ με την ομάδα να παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων. Το μέλλον του Τούρκου προπονητή, φαντάζει πιο θολό από ποτέ στον πάγκο της ομάδας, ιδίως μετά και τις έντονες αποδοκιμασίες από την πλευρά του κόσμου, που μοιάζει πιο δυσανασχετισμένος από ποτέ με την ομάδα τους και την εικόνα που παρουσιάζουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό