23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έντι Ταβάρες για Ρεάλ Μαδρίτης: «Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω, αλλά…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφει την προσοχή της στην 32η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, όπου και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία.

Ο Έντι Ταβάρες έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Σέρβους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον της καριέρας του το οποίο προμηνύεται… «καυτό» ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού στο μυαλό του φαίνεται να υπάρχει η προοπτική του ΝΒΑ σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ενώ πάντα ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει να εμπλέκεται με το όνομα του MVPτου περσινού Euroleague Final Four.

Ωστόσο, ο γιγαντόσωμος σέντερ των Μαδριλένων, εξέφρασε την επιθυμία του να παλέψει προκειμένου να παραμείνει στις τάξεις των εν δυνάμει πρωταθλητών Ευρώπης αν και τόνισε ότι κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έντι Ταβάρες:

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς – παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό