17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έντεκα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ζήτησαν απόλυση του Κλάτενμπεργκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απόλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζήτησε η πλειοψηφία των ΠΑΕ που αποτελούν το συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκας.

Έντεκα από τις 14 ομάδες, πρωτοστατούντων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού μαζί με Άρη, Βόλο, Κηφισιά, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, ζήτησαν διακοπή της συνεργασίας με τον Άγγλο πρώην αρχιδιαιτητή, ο οποίος προσλήφθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ως σύμβουλος και εκπαιδευτής διαιτησίας.

Στην επιστολή που δημοσιοποιήθηκε ως λόγος προτάσσεται «το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ που κοστίζει ετησίως στη Λίγκα» ο Κλάτενμπεργκ.

«Η αντιπαροχή προς τον κ. Κλάτενμπεργκ ουδόλως αντιστοιχεί στην συμφωνηθείσα παροχή του, δηλαδή σε παρασχεθείσες υπηρεσίες, καθώς (…) σχετικά με τον σχεδιασμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, ουδέν πραγματικά παρασχέθηκε», επισημαίνεται.

«Η, δε, συνταχθείσα από τον κ. Κλάτενμπεργκ κατάσταση απασχόλησης του ολίγων ημερών ανά μήνα σε περίοδο ενός έτους, μόνο υποτιμητική προς τις ΠΑΕ και μετά βεβαιότητας καταχρηστική μπορεί να χαρακτηριστεί», συνεχίζει η επιστολή.

Και καταλήγει: «Ζητούμε να τεθεί σε ψηφοφορία κατόπιν εισαγωγής του στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ως θέμα ημερήσιας διάταξης και μετά από τη συζήτηση του, η άμεση διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ, από υπαιτιότητα του, λόγω μη ανταπόκρισης του στα συμβατικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό