16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έντγκαρ Ροσάδο (Μεξικανός δημοσιογράφος) για Πινέδα: Η ΑΕΚ πήρε παικταρά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους τελευταίους δύο μήνες το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα ήταν συνεχώς στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και τελικά το story είχε… happy end. Ποιος είναι όμως ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα και τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ; Τι είχε πει ο Αλμέιδα για τον Μεξικανό… Μάγο; Το aek365 ρώτησε τον δημοσιογράφο Έντγκαρ Ροσάδο για το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ…

“Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έχει τρομερές δυνατότητες. Είναι ένας μέσος που μπορεί να δημιουργήσει χώρους. Παίζει στο “8” αλλά είναι φανερό του αρέσει να προωθείται μέχρι το 10. Του αρέσει να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Παίζει και στα άκρα αν του ζητηθεί. Ίσως υστερεί λίγο στη δύναμη, με δυνατά κορμιά αντίπαλους αμυντικούς ίσως τα βρει λίγο δύσκολα. Αλλά δουλεύει πολύ για να το διορθώσει αυτό. Είναι χαρισματικός και τεχνίτης ποδοσφαιριστής. Του αρέσει να φτιάχνει το γκολ περισσότερο από το να σκοράρει. Ξεκάθαρα στη Θέλτα δεν πήρε ευκαιρίες γιατί απλά δεν ταίριαξε με τον προπονητή, τον Εντουάρντο «Τσάτσο» Κουντέτ. Δεν ήταν επιλογή δική του. Η διοίκηση της Θέλτα τον πήρε, είδε προοπτικές πάνω του. Γι αυτό και του έκανε 5 χρόνια συμβόλαιο! Αλλά ο προπονητής δεν τον ήθελε”.

Και πρόσθεσε: “Στο Μεξικό το παρατσούκλι του είναι Magiuto που σημαίνει μάγος. Του το έδωσαν γιατί έχει τρομερά προσόντα. Είναι έξυπνος. Η ΑΕΚ πήρε έναν παικταρά! Αλμέιδα και Πινέδα θα συνεργαστούν μαζί ξανά μετά το 2017 και την Τσίβας όπου κατέκτησαν το Πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Αλμέιδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό γι αυτό επέμεινε τόσο για την μεταγραφή του”.

Ο Πινέδα έρχεται στην ΑΕΚ για να παίζει αφού μπροστά του είναι το Μουντιάλ και όπως μας είπε ο Ροσάδο: “Έχει και το Μουντιάλ του Κατάρ μπροστά του, ούτε να σκέφτεται δεν θέλει πως θα το χάσει λόγω απραξίας, γι αυτό δεν έκατσε στη Θέλτα και διάλεξε την ΑΕΚ. Ξέρει ότι με τον Αλμέιδα θα είναι βασικός. Ο Αλμέιδα είμαι σίγουρος θα χτίσει την ομάδα πάνω του”, και μας θύμισε κάποιες κουβέντες του Αλμέιδα για τον Πινέδα όταν ήταν μαζί στην Τσίβας κλείνοντας: “Ο Πινέδα ανήκει στους παίκτες που πρέπει οπωσδήποτε να καταλήξουν σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται”.

Λάμπρος Λέτσιος 

Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό