18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ένταση ανάμεσα σε Μπάγερν και Τούχελ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο ξεκίνημα σε σταθερές και υγιείς βάσεις: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μπάγερν Μονάχου απέλυσε, προς έκπληξη όλων, τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στα μέσα της περιόδου για να προσλάβει τον Τόμας Τούχελ.

Αλλά η… μεταμόσχευση δεν πήγε καλά, παρά την απίστευτη κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ένταση είναι ήδη παρούσα, μετά από μόλις 3 αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα και ισάριθμες νίκες των Βαυαρών.

Όπως συχνά συμβαίνει, η μεταγραφική περίοδος προκαλεί παρεξηγήσεις. Η διοίκηση της Μπάγερν θεώρησε ότι έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο προσφέροντας τον Χάρι Κέιν στον Τούχελ και λύνοντας το πρόβλημα του νούμερου 9.

Ο Κιμ Μιν Τζάε επιστρατεύτηκε για την αποχώρηση του Λούκας Ερνάντες στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αιφνιδίασε τον προπονητή, με την αποχώρηση του Μπένζαμιν Παβάρ για την Ίντερ και την πώληση του Ράιαν Γκράβενμπερχ στη Λίβερπουλ.

Δυο αποχωρήσεις δεκτές από τη διοίκηση, οι οποίες όμως παραμένουν στο λαιμό του Τόμας Τούχελ.

«Το ρόστερ είναι λίγο μικρό. Έχουμε έξι αμυντικούς παίκτες για τη γραμμή των 4 αμυντικών μας», άφησε αιχμή πριν από τη συνάντηση με την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, όπως εξηγεί η εφημερίδα Bild, λύσεις της τελευταίας στιγμής προσφέρθηκαν στον Τούχελ, όπως νέος δανεισμός από τον Ζοάο Κανσέλο, τον  οποίο αρνήθηκε.

Αυτό όμως που ενοχλεί περισσότερο τον Τούχελ είναι η απουσία ενός Νο 6 που τόσο ζητούσε, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν όχι μόνο οι ιθύνοντες αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες του.

Στο… λαιμό του Γερμανού προπονητή παραμένει επίσης η ματαιωμένη μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια, που είχε προλάβει να ποζάρει με τη φανέλα της Μπάγερν, καθώς η διοίκηση, την οποία εκπροσωπεί ο 56χρονος πρόεδρος του Δ.Σ. Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν (56 ετών) και ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Νέπε (37 ετών), έκρινε τελικά ότι η απόκτηση αμυντικού χαφ δεν ήταν απαραίτητη.

Όπως στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και στη Ντόρτμουντ στο παρελθόν ο Τούχελ παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι, εκφράζοντας πολύ τακτικά μια μορφή δυσαρέσκειας, τη στιγμή κατά την οποία το ρόστερ του θα έκανε τους περισσότερους προπονητές ευτυχείς.

Κατά συνέπεια, η ηρεμία που επιδιώκει η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει ήδη μακρινή ανάμνηση…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό